Om os

Vi har gennem tiden lavet en del retrofits, hvor opgaven er kommet til os via anbefalinger venner imellem.

Efter at have skabt os stor erfaring, ønsker vi nu at tilbyde denne service mere bredt – samt udbrede kendskabet til retrofits.

Vi har primært arbejdet med BMW. Hertil findes der en lang række retrofits der kan udføres – eftermontering af xenon / LED-lygter, eftermontering af navigation / nyere navigationsanlæg end dét modellen er født med, eftermontering af nyere type gearstang i biler med automatgear – alt sammen med originale dele. Det tilsvarer at montere udstyr, som bilen kunne være købt med, men som den første ejer ikke bestilte, da bilen blev købt. Altså monterer man mere originalt udstyr, hvilket til syvende og sidst ofte hæver gensalgsværdien af bilen, da den bliver mere attraktiv.

Vi arbejder udelukkende med originale dele, medmindre andet er angivet. Et NBT-kit består typisk af brugte dele fra trafikskadede eller fabriks-testbiler (bl.a. NCAP), hvor delene naturligvis er gennemtestede og fabriksnulstillede – og i øvrigt i absolut fantastisk stand, der efterlader det bedst mulige kvalitetsindtryk.

CVR: DK34291241
Juridisk navn: Tjeknikken.dk
Adresse: Friggsvej 132, 9500 Hobro
Telefon: 51 94 85 57
Mail: info@retrofits.dk